Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet tiffany ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/functions.php on line 6121
Glutenfri gulrotkake – Trude Henrichsen
Kaker Uten gluten

Glutenfri gulrotkake

Glutenfri gulrotkake

Tags:   

Dette er gulrotkaka si. Saftig og god, ingen stikkende smak av natron og lang holdbarhet. Dessuten er den glutenfri.

  • 2 dl Fin kakemiks fra Toro,
  • 2 dl sukker
  • 3 egg
  • 1 ts natron,
  • 1 ts kanel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1/2 ts salt
  • 1 dl olje
  • 4 dl (180 gr) revet gulrot (Bruk gjerne både fin og grovrevet)

Slik gjør du:

Pisk egg og sukker lett sammen. Bland det tørre og sikt det i blandingen. Rør til slutt inn oljen og de revne gulrøttene.

Hell røren i en rundform (22 cm) som er kledd med bakepapir og smurt med smør. Stek herligheten 30 min på nederste rille i ovnen med over og undervarme (180 gr).

Avkjøl kaken, del den i to og bre et lag med ostekrem i midten og på toppen. Pynt den med reven gulrot og gled deg. Dette er en holdbar kake som er fin å forberede dagen før den skal serveres slik at den har fått godgjort seg. Den er også fin å fryse for den som klarer å beherske seg.

Oppskrift på ostekremen finner du her:

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *