Opplevelser Ost

Ostestopp i Snertingdal

Tags:        

I romjula var vi så heldige å komme over dette stedet på vei fra Synnfjell til Oslo. Snertingdal Ysteri har vunnet både anerkjennelse og priser for sine produkter. I tillegg har de en koselig kafe og hyller fulle av egne og lokale fristelser.

Det gjelder å passe på så du ikke kjører forbi. Snertingdal Ysteri Kafe og osteutsalg ligger kloss inntil veien med kun et lite skilt som forteller at kafeen og osteutsalget er åpent.

Skattejakt

Det er 12 år siden Torill Sogn Haug arvet det opprinnelige ysteriet. Bygningen var falleferdig og interiørarkitekten har gjort et stort restaureringsarbeid for å få tilbakeført det opprinnelige ysteriet og osteutsalget. Sammen med mann og barn har hun skapt et trivelig spisested med hjemmelaget mat og butikkhyller fulle av kortreiste fristelser. Her kan du gå på skattejakt etter spiselige godbiter å ta med hjem.

Ikke minst er dette stedet å gjøre en hyggelig ostehandel. Det håndskrevne skiltet på disken taler for seg: Spør oss gjerne om smaksprøver på ost 🙂

I tillegg får du en trivelig osteprat på kjøpet.

Les mer om stedet og osteutvalget her.

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *