Opplevelser

Julebord til inspirasjon

Om vi ikke kan reise til København og oppleve Royal Copenhagens juleutstilling i år, er det mulig å få en sniktitt her. Årets tema er «Nærvær», valgt i lys av vår lengsel etter tid sammen. Det er bare å la seg inspirere!

(Alle bilder er lånt av Royal Copenhagen og tatt av Lasse Wind og Stine Heilmann)

Adam Aamann har tatt høye danske smørrebrød til en høyere enhet.
Andrea Elisabeth Rodolph
Ida Wohlert og familien har tradisjon på å feire jul i Sverige, noe som gjenspeiles i hennes julebord.
Detalj fra Ida Wohlert julebuffet.
Lis Sørensen sin hylles til nærværet og naturen.

I lys av vår lengsel etter tid sammen og felles tradisjoner, arrangerer Royal Copenhagen sitt årlige julebord for 57. gang i år. Kjente personligheter lar sine juletradisjoner skinne over sitt eget personlig, dekkede julebord. Tema i år er ‘tid sammen’, og de hyller familie, tradisjoner og høytiden i en tid som er litt annerledes for oss alle. TRADISJONER GIR TRYGGHET Spesielt i år, hvor den globale pandemien har utfordret oss og gjort det vanskelig å møte familie og venner, vil kanskje julehøytiden og tradisjoner spille ekstra stor rolle. Vi må finne nye, trygge måter å feire årets høytid på, og vi vil, mer enn vanlig, sette pris på hverandre og hva som er viktig. Royal Copenhagen har invitert fem spesielle personer for å dekke årets julebord. Hver av dem med en spesiell tolkning av temaet ‘tid sammen’, det magiske ved julen, verdien av tilstedeværelse og egne anstrengelser for å gi andre glede. Alle borddekkerne har ulik bakgrunn med ulike juletradisjoner, men felles er at de alle ser julen som årets mest spesielle tid; tid for lys og håp.

Glædelig jul!

Kilde: Royal Copenhagen

Årets borddekkere er sanger og låtskriver, Lis Sørensen; skuespiller, entertainer, foredragsholder , Peter Mygind; Kokk, kokebokforfatter og restauratør, Adam Aamann; Journalist og tv-anker, Ida Wohlert; og TV- og radiovert, entreprenør og grunnlegger av det økologiske og bærekraftige kosmetikkmerket Rudolph Care, Andrea Elisabeth Rudolph.

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *