Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet tiffany ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/functions.php on line 6121
Krumkaker med mange muligheter – Trude Henrichsen
Kaker Kaker Oppskrifter

Krumkaker med mange muligheter

Krumkaker

Tags:    

Krumkaker ruver høyt på lista over julens mest populære julekaker og er både knasende gode og som skapt til dessert. Har du for eksempel prøvd multekrem og krumkaker med en dæsj Cognac?

Når Nyfiffen møtes til julebakst, er Merete mesteren over årets krumkaker. Her er en oppskrift til ca.  20 stykk.

  • 2 egg
  • 1 dl farin
  • 100 gr smør
  • 1 ts kardemomme
  • 2 dl hvetemel
  • Ca. 2 ss kaldt vann.
  •  

Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smøret (smeltet og avkjølt) pluss mel, kardemomme og vann. Rør alt sammen til en jevn røre og la det hvile i ca. 30 minutter før det er klart til steking.

Tips:

Hvis røren blir for tykk etter svelling kan du tilsette et par spiseskjeer med vann og røre godt.

JuleverkstedLes mer om Nyfiffens juleverksted her.

 

 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *