Opplevelser Ost

Pultost er ikke lenger det det var.

Tags:      

Jeg har et anstrengt forhold til pultost fra jeg var liten. Da far forventningsfullt skrudde av lokket på Norges glasset, visste jeg at en tung eim med møkklukt var i vente. Det var også som om glasset aldri ble tomt. Så fort innholdet nærmet seg slutten, ble det fylt på med ny sending fra Løiten. I mange år, har jeg sluppet å forholde meg til osten uten sidestykke, men i helgen har jeg vært på Pultost- og akevitt dagene.  Jeg var sogar med på å stemme på publikums favoritt.

En ting slo jeg fort fast: Pultost er ikke lenger det, det var. Verken når det gjelder lukt eller smak. Om jeg ikke akkurat har fått meg en ny ostefavoritt, smakte det overraskende godt med pultost, smør og hjemmelaget lefse.

I år er det 10 års jubileum for Pultost- og akevitt dagene i Løiten. Her er bilder fra mitt besøk. Det ble et realt dypdykk i pultosten ve og vel.

Les mer om pultost her 🙂

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *