Opplevelser

Fengslende, vakre blomster

Jeg glemmer ikke første gang jeg var med tante Kari og Anne Marie for å handle blomster i fengselsutsalget. Venninnene drev Lilleaker Blomsterforretning og visste det som var verd å vite om blomster. Det var her i gartneriet på Ila Fengsel og Forvaringsanstalt, du gjorde de beste kjøpene. Dette handlet om kvalitets blomster som fikk vokse seg solide i eget tempo.

Fengselsutsalg Ila

Å reise langs fengselsbygningene med visshet om at der inne satt det fanger, ga en ekstra kribling i magen. Det samme gjorde synet av skiltet betjeningen hadde på brystet: Fengsel.

Fengselsutsalg, Ila

            

Men det jeg også husker fra besøket, var den spesielle stemningen. Det var som om alle hadde god tid. Kommentarene gikk fort over i en prat om tips rundt plantestell, og vennlige nikk og smil satt løst.

Fengseslutsalg, ILA

Turene til gartneriet på Ila Fengsel og Forvaringsanstalt utgjør fremdeles en av vårens (og julens) høydepunkter, – og fremdeles gjør det inntrykk å se hvordan de innsatte steller med plantene og tar seg av sine kunder.

             

Og nå skjønner jeg hva tante Kari og Anne Marie snakket om: Du får verken bedre planter eller triveligere handel!

Les mer om fengselsutsalget her

    2 COMMENTS

  • Anne May Aasgaard 10. mai 2017 Reply

    yes! Enig!

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *