Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 63

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 73

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 89

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 102

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 111

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 40

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 51

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 68

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 82

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 91
Oppgradert løkpai – Trude Henrichsen
Oppskrifter Ost Uten gluten

Oppgradert løkpai

Tags:  

Løkpai gjør seg som piknik-mat om sommeren og ikke minst som kveldskos høst- og vinterstid. Spanderer du litt ekstra god ost er dette også en sterkt kandidat til festbordet.

Du trenger

Paibunn:

  • 150 gr smør i terninger
  • 200 gr hvetemel
  • 2-3 ss kaldt vann

Fyll:

  • 3 fedd hvitløk
  • 4-5 gule eller røde løk
  • 200 gram ost (her har jeg brukt en blanding av Bufar og Gruyere)
  • 4 dl melk
  • 4 egg
  • salt og pepper
  • krydder som for eksempel muskat, timian og oregano.

Gjør som følger:

Smuldre smøret i melet og tilsett vannet. Bland det hele sammen til paibiunnen  får en jevn konsistens. Pakk den i plast og la den hvile i kjøleskapet en times tid.

Vil du lage den med glutenfri bunn er tipset ferdig miks fra Det Glutenfrie Verksted.

Sett ovnen på 200 grader. Fordel deigen i en smurt paiform med ca 3 cm høy kant. (Fordel gjerne den med fingrene eller bruk kjevle). Prikk bunnen med en gaffel og stek den ca. 15 minutter midt i ovnen.

Lag fyllet ved å la løk og hvitløk surre på svak varme i stekepannen ca. 20 minutter. Fordel så blandingen i den ferdigstekte paibunnen og legg over godt med ost. Pisk egg og melk sammen og smak til med krydderet/salt og pepper.

Stekes så 30-40 minutter midt i ovnen.

Serveres med salat og baguette. Sett på litt fransk cafemusikk og nyt den gode stemningen.

Prøv også pai med feta og spinat Oppskriften finner du her.

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *