Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet tiffany ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /home/4/t/trudehenrichsen/www/wp-includes/functions.php on line 6121
Nytt liv til gammelt brød – Trude Henrichsen
Oppskrifter Snadder

Nytt liv til gammelt brød

Tags:  

Har du gammelt brød?

Lag krutonger. Superenkelt å lage og smaker knasende godt i salater og varme supper.

Slik gjør du:

Skjær brødet i terninger. Smelt godt med smør i stekepannen og ha i krydder som timian, basilikum, oregano, chilli og masse hvitløk.

Når smøret er smeltet og det begynner å dufte godt av krydder og urter, hell i brødbitene.

La det hele surre på svak varme i ca. 20 minutter, litt avhengig av brødtype. Snu blandingen innimellom slik at alt for sin runde med krydderblanding.

Oppbevares på glass og holder seg godt over tid ( ca. 4 uker).

Trenger du oppskrift på baguette? Trykk her .

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *