Opplevelser

På jakt etter lykke?

Kirsebær

Tags:

I dag er den internasjonale lykkedagen og ifølge FNs World Happiness Report 2019, er finnene de lykkeligste i verden. Danskene kommer på andre plass, før Norge står som nummer tre på listen over 156 land.

Lykkenes fem om dagen

Ifølge lykkeforsker Espen Røysamb ved Universitetet i Oslo, er det en viss genetisk komponent i hvordan vi tar ting, – miljøet betyr derimot tydelig mer for hvordan vi føler oss. Det handler om tankemønstre.

Her er psykologiens 5 om dagen for et lykkeligere liv

  • Plei gode relasjoner.
  • Gi av deg selv (psykisk, fysisk og materielt).
  • Vær fysisk aktiv.
  • Vær til stede i øyeblikket.
  • Lær deg nye ting.

(Kilde NRK Radio)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *