Opplevelser

Samefolkets store dag

Samefolkets dag

Tags:  

Det har blitt en årlig tradisjon at hovedstadens ordfører inviterer til frokost for å markere Samefolkets dag. I år fikk jeg delta på feiringen sammen med rundt 400 gjester med samiske røtter. Dronningen, Statsministeren, Kronprinsen, ordføreren,  biskopen, – taler og kraftfull sang og  joik. Størst inntrykk gjorde likevel synet av gjestene, pyntet i full mundur.

Her er noen bilder fra feiringen i Oslo Rådhus hvor det samiske flagget var heist for første gang. 

Samefolkets dag

Samefolkets dag

 

  2 COMMENTS

 • Helle 7. februar 2019 Reply

  Du gjør så mye spennende og interessant!
  Liker veldig godt bloggen din – veldig inspirerende.

  • Trude Henrichsen 12. februar 2019 Reply

   Kjære Helle. For en hyggelig og inspirerende tilbakemelding, – hjertelig takk! 🙂 Så morsomt å høre at du liker bloggen. Gi meg gjerne tips om du har noe jeg bør skrive om!! Ønskder deg en strålende fin dag!!

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *