Opplevelser

Den Gyldne Omvei

Tags:  

Den Gyldne Omvei feirer 20 år og jeg tok turen til Inderøy for å sjekke ut jubilanten. For hvem vil ikke bo hos Husfrua på gårdshotellet, spise nybakt karvebrød med hjemmelaget løpstikkepesto fra Gulburet og kjøle seg ned med en elgis fra sagnomsuste Gangstad Gårdsysteri?

Den Gyldne Omvei består av rundt 20 aktører som har slått seg sammen til et herlig nettverk av gårdsutsalg, spisesteder, gallerier, og steder som byr på ekte, hjemmelagde opplevelser. Gangstad Gårdsysteri har vunnet flust med priser både for ost og is, – og på Husfruen Gårdshotell kan du bo i en historisk trønderlån med utsikt over det meste av Inderøya, – og sovne til lyden av spredt rauting.

Fristelser i alle genre

Gulburet er kjent for sitt spennende utvalg gårdsprodukter og hjemmebakst og på Berg gård får du servert akevitt produsert på karve og krydder fra gården og Inderøya.

Beitende kuer på grønne enger, blomstrende grøftekanter, skigarder og rødmalte låver. HANEN skiltet viser vei til mange av godbitene og i forbindelse med 20 års jubileet, er det hengt opp egne Den Gyldne Omvei flagg langs deler av ruta.

Den Gyldne Omvei

Du skal ikke kjøre langt unna E6’ n før go’ følelsen brer seg i kroppen, dessuten er det kort mellom stoppestedene. Selv var jeg borte en helg, – men med slike opplevelser og historier, føles det som det var en liten uke. Her er et lite bildegalleri fra min egen tur langs Den Gyldne Omvei.

Fakta:
Les mer om Den Gyldne Omvei her 🙂 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *