Opplevelser

Påskepynt og vårfornemmelser

Fryd og gaven,

Tags:

Er du på jakt etter inspirasjon til påskepynten eller lengter du kraftig etter blomster og vår? Ta deg en tur innom blomsterbutikken. Å besøke Fruene Fryd og Gaven på Tårnåsen, er som å få en dose energi og vitaminer. Her er noen visuelle smakebiter og ideer til påskekransen.

Fryd og gaven,

Fryd og gaven,

Fryd og gaven,

Fryd og gaven,

Lag din egen variant

Fryd og gaven,

Fryd og gaven,Det skal ikke så mye til for å lage sin egen dekorasjon: Gåsunger, mose, blomster og tvinnetråd. Plukker du mose om høsten, skal den lagres ute, forteller Trude Bjørnstad i Fryd og Gaven.  – Hvis ikke mister den farge og blir brun og tørr.

Fryd og gaven,

Les mer om Fruene Fryd og Gaven her

Del innholdet Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *