Kaker

Eplemuffins fra Eplegården

Eplegården

Eplegården satser stort på «eplevelser» og et besøk i cafeen tilhører så absolutt denne kategorien. En av bestselgerne er hjemmebakte eplemuffins. 

  •  2 egg
  • 1 ½ dl sukker,
  • 1 dl melk
  • 50 gram rapsolje
  • 2 ts bakepulver
  • 3 dl hvetemel

Visp egg og sukker til eggedosis. Bland så inn øvrige ingredienser.

Eplegården

Ta ut kjernehuset og del eplene i små biter. Bland i perlesukker og kanel, passe mengde.  

Hell røra i muffinsformer og ha i en dæsj av eplene m/perlesukker + kanel.

Stekes på 240 grader i ca 15 min. Obs følg med og pass på om ovnen steker jevnt, hvis ikke må brettet snus slik at fargen på muffinsen blir jevn.

Les mer om Eplegården og stedets eplevelser her.

 

 

Del innholdet Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *