Opplevelser

Med blikk for detaljer

Tags:

Noen ganger finner du bøker du bare ikke kan forlate. Sunday Sketching er en slikt eksempel. Den lå i museumsbutikken på Lenbachhaus i München og skapte raskt både fascinasjon og latter.

                 

Jeg hadde en svak illusjon om ikke å kjøpe flere bøker. Årsaken er at bokhyllene hjemme allerede er fylt til randen. Mange av dem er aldri lest. Likevel betrakter jeg dem som små trofaste venner som står klare til å spre glede, kunnskap og inspirasjon, – alt etter behov.

At jeg i tillegg var på førjulstur med begrenset koffertplass, gjorde sitt til at jeg absolutt burde behersket meg. Boken var dessuten altfor stor til å drasses rundt på julemarkeder. Likevel: I dag vet jeg at det var vel verdt innsatsen.

Forfatteren er Christoph Niemann, tysk illustratører og grafisk designer. Her er noen smaksprøver på hans fantastiske strek og blikk for hverdagslige detaljer. Christoph Niemann

Han har utgitt flere bøker både for barn og voksne og er en av New York Times mest populære illustratører.

                                

                                 

Du kan også følge Christoph Nicmann på instagram under kontoen Abstract Sunday.

Christoph Niemann

Så med tanke på nye bokfunn: Jeg har allerede utvidet hyllekapasiteten…

 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *